Totale schoonmaak van uw pand

Vloeronderhoud

Uw vloeren weer spik en span? Laat ze dan reinigen door Smeenk Schoonmaakbedrijf uit Gouda.

Heeft u tapijt op de trap? Of heeft u houten vloeren liggen? Het maakt voor Smeenk Schoonmaakbedrijf uit Gouda niet uit. Het gecertificeerde personeel heeft de juiste kennis om zo altijd het beste product te gebruiken.

Daarnaast biedt Smeenk Schoonmaakbedrijf u naast het stofzuigen en dweilen ook de mogelijkheid tot shampoo-reiniging van het tapijt. Zo bent u gegarandeerd van een grondige reiniging voor een frisse en gezonde omgeving.

Glas- en gevelreiniging

Wilt u weer naar buiten kijken door streeploos schone ramen?

Voor de bewassing van gevel en ramen is speciaal materiaal vereist. Helemaal als u ook de hogere etages schoon wilt hebben. Daarom helpt de glazenwasser van Smeenk Schoonmaakbedrijf u graag. Met telescoopborstels worden ook bij hogere etages de ramen streeploos gewassen. De gevelreiniging wordt compleet en professioneel uitgevoerd. U heeft er geen omkijken meer naar.

Milieuvriendelijk weren van spinnen

Wilt u uw pand op een milieuvriendelijke manier spinvrij laten maken? Raak dan niet verstrikt in een web van ongediertebestrijders maar schakel Smeenk Schoonmaakbedrijf uit Gouda in.

De spin is een nuttig beestje, maar veroorzaakt ook veel overlast. Spinnenwebben op ramen en schilderwerk tasten het hout aan.

Antispin is veilig voor spinnen
Het pand behandelen wij met Antispin, waardoor spinnen geen webben en nesten meer kunnen bouwen. Daarom blijven ze weg van het pand.

  • Veilig voor mensen, planten, en dieren
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Kan op ieder materiaal gebruikt worden
  • Zorgt voor langer behoud van uw schilderwerk.

Wilt u uw pand ook weer spinnenwebvrij maken? Neem dan contact op met Smeenk Schoonmaakbedrijf uit Gouda.

Meer informatie?