Schoonmakers die spinnen verwijderen in Reeuwijk

Heeft u ook zo'n hekel aan spinnen in huis? De schoonmakers van VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf uit Reeuwijk reinigen niet alleen uw vloeren, ruiten en gevels, maar weren ook spinnen op een milieuvriendelijke manier.

VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf uit Reeuwijk verzorgt de totale schoonmaak van uw pand, van vloeronderhoud tot spinnen verwijderen. Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in of bel 06 - 23 15 97 97.

Vloeronderhoud

Uw vloeren weer spik en span? Laat ze dan reinigen door VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf uit Reeuwijk. Heeft u tapijt op de trap? Of heeft u houten vloeren liggen? Het maakt voor VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf uit Reeuwijk niet uit. Het gecertificeerde personeel heeft de juiste kennis om zo altijd het beste product te gebruiken.

Daarnaast biedt VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf u naast het stofzuigen en dweilen ook de mogelijkheid tot shampooreiniging van het tapijt. Zo bent u gegarandeerd van een grondige reiniging voor een frisse en gezonde omgeving.

Glas- en gevelreiniging

Wilt u weer naar buiten kijken door streeploos schone ramen?


Voor de bewassing van gevels en ramen is speciaal materiaal vereist. Helemaal als u ook de hogere etages schoon wilt hebben. Daarom helpt de glazenwasser van VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf u graag. Met telescoopborstels worden ook bij hogere etages de ramen streeploos gewassen. De gevelreiniging wordt compleet en professioneel uitgevoerd. U heeft er geen omkijken meer naar.

Milieuvriendelijk weren van spinnen

Wilt u uw pand op een milieuvriendelijke manier spinvrij laten maken? Raak dan niet verstrikt in een web van ongediertebestrijders maar schakel VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf uit Reeuwijk in.


De spin is een nuttig beestje, maar veroorzaakt ook veel overlast. Spinnenwebben op ramen en schilderwerk tasten het hout aan.


Antispin is veilig voor spinnen
Het pand behandelen wij met Antispin, waardoor spinnen geen webben en nesten meer kunnen bouwen. Daarom blijven ze weg van het pand.
  • Veilig voor mensen, planten, en dieren;
  • 100% biologisch afbreekbaar;
  • Kan op ieder materiaal gebruikt worden;
  • Zorgt voor langer behoud van uw schilderwerk.


Wilt u uw pand ook weer spinnenwebvrij maken? Neem dan contact op met VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf uit Reeuwijk.