Van gevelreiniging tot vloeronderhoud

Vloer- en sanitairreiniging in uw kantoor in Reeuwijk

Een schone omgeving straalt professionaliteit uit. Daarom is de schoonmaak van het kantoor ook zo belangrijk. U heeft dagelijks veel mensen over de vloer en wil dat alle ruimten er netjes uit blijven zien. VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf verzorgt de gehele reiniging van uw kantoor, van vloer tot sanitair.

Totaalpakket voor kantoorreiniging

Het liefst besteedt u al het schoonmaakwerk aan één bedrijf uit. De meeste schoonmaakbedrijven maken echter alleen droog schoon. Sommige bedrijven dweilen de vloeren wel, maar maken weer geen bureau's schoon. Anderen verzorgen wel de schoonmaak van het sanitair, maar bieden geen glazenwasser.

VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf uit Reeuwijk helpt u graag verder. Wij reinigen uw vloeren, sanitaire ruimtes en kantoormeubilair. Daardoor heeft u een schone werkplek en geen gedoe met meerdere verschillende bedrijven. Ook verzorgen wij glas- en gevelreiniging voor u. Van binnen tot buiten ziet uw pand er snel weer schoon en fris uit.

Zoekt u een bedrijf voor vloerreiniging dat ook de gevel van uw kantoor aanpakt? Dat zowel sanitair als meubels schoonmaakt? Neem contact op met VOF Smeenk Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf uit Reeuwijk.

De voordelen op een rijtje:

  • Buiten kantooruren beschikbaar

  • Reinigt vloeren, sanitair en meubilair

  • Ook gevel- en glasreiniging